Saturday, October 16, 2010

MENJAHIT LANGSIR PASANG SIAP

AD sedia menyediakan perkhidmatan menjahit serta memasang langsir, anda hanya perlu membuat pilihan patern dan warna langsir anda.
Di sini kami sedia membantu anda membuat pilihan yang tepat untuk menyerlahkan kecantikan rumah kediaman anda.
Disini kami menyediakan garis panduan agar anda dapat membuat pilihan  langsir yang sesuai dengan keperluan dan cita rasa anda mengikut kemampuan masing-masing.
1} Berapakah budjet anda?
Kami menyediakan  kain langsir dengan harga yang berbeza bergantung kepada kualiti kainnya.Harga kain langsir yang berharga RM6.00 hingga rm98.00.Ataupun kiranya anda bernasib baik kami mungkin dapat memberi harga promosi untuk kain yang berkualiti di waktu yang tertentu. Kami pastinya akan membantu anda memilih yang terbaik.Harga boleh dirunding yang penting kepuasan da kemanpuan anda.

2}Ukuran saiz tingkap  dapat menentukan budjet anda.
Anda boleh membawa ukuran saiz tingkap kekedai kami dan tentukan petern langsir idaman anda.Ini dapat membantu anda mendapatkan anggaran harga langsir idaman anda.Setelah anggaran dibuat  dan anda telah memilih patern dan bersetuju dengan harga tersebut Anisaa Dec akan  menyusur kerumah  anda untuk mendapatkan ukuran sebenar untuk memudahkan pihak kami memasang langsir apabila siap nanti.
3)Pilihan Patern dan Warna Langsir Anda
Patern langsir serta pilihan warna langsir anda berbeza mengikut cita rasa  serta kesesuaian  kediaman anda sama ada tradisional atau pun moden .warna kain langsir kini dantang dengan pelbagai corak dan warna,anda mungkin akan keliru dan pilihan warna yang terlalu  banyak dengan pelbagai corak.Kami pastinya akan menbantu anda membuat pilihan yang tepat. Yang pastinya ianya sesuai warna dinding ,perabut dan  hiasan dalaman anda.
4)Pemasangan Railing dan Wooden rod.
Perkhidmatan kami yang seterusnya ialah memasang railing ,wooden rod serta langsir yang telah anda tempah.Kami akan menyediakan semua peralatan termasuk hook, tali langsir mengikut syarat perjanjian tempahan.
5)Anisaa Decoration menerima “Local Order”
Anisaa dec turut membekal dan memasang langsir untuk sektor kerajaan dan swasta.Kini disektor kerajaan dan swasta hiasan dalaman seperti langsir menjadi salah satu aspek penting untuk menceriakan ruang dan suasana kerja yang harmoni.Pilihan patern dan warna langsir bergantung kepada kesesuaian dan keperluan ruang tersebut.
6)Membekalkan Roman blind,Roller blind,vernatian dan vertical blind
Disamping hiasan langsir,vernatian dan vertical blind  turut memainkan peranan sebagai pendiding cahaya matahari.

No comments:

Post a Comment